kanape-vagy-agy-mindketto-egyszerre

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Kanapé vagy ágy? Mindkettő egyszerre!

Mitől válik egy lakás otthonossá? Semmiképpen sem hiányozhatnak belőle a kényelmes bútorok. Rendszeresen használjuk őket pihenésre, szabadidős tevékenységre, sőt, munkára is. Az a minimum, hogy komfortosak és tartósak legyenek, hogy hosszú ideig tudjuk használni azt a bútort, ami megtetszett és amit megszerettünk.

Vannak bútorok, amik többet tudnak adni annál, mint amit első látásra gondolnánk róluk. Ezek azok a bútorok, amik egyszerre akár több funkcióval is rendelkeznek, köszönhetően a kreatív tervezésnek. Ilyenek az ággyá alakítható kanapék is. Egy kanapé alapvetően ülőhelyként funkcionál, ami az ágytól függetlenül van jelen, a nappaliban vagy a hálószobában. A két bútor funkcióit össze lehet vonni egy olyan bútor képében, ami nemcsak kanapé, de ágy is.

Az ágyazható kanapé minden lakásban praktikus bútor, de tény, hogy elsősorban a kisebb alapterületű helyek verhetetlen bútora. Utánozhatatlan megoldás, ha nem szeretne valaki kompromisszumot kötni és lemondani mondjuk a kanapéról az ágy javára vagy keskenyebb ágyat választani, hogy elférjen minden. Egy ágyazható kanapéval elkerülhető a kis alapterületű lakásokra olyannyira jellemző zsúfoltság. Nem szükséges minden talpalatnyi helyet bútorokkal borítani, mégsem kell lemondani az eredeti elképzelésekről. Ha akarjuk, kanapét használunk, ha pedig eljön az este, pár könnyed mozdulattal átalakítjuk azt kényelmes ággyá.

Persze a kanapé és az ággyá alakított kanapé is csak akkor lesz valóban kényelmes, ha jól választunk. Olyan modell mellett érdemes dönteni, ami rugós és megfelelően párnázott. Az ilyen bútoroknak jó a tartása, nem vesztik el az eredeti formájukat olyan könnyen és még az alváshoz is ideális fekhelyet nyújtanak. Az egyszerű szivacsos kanapékat nem javasoljuk, mert, habár olcsóbbak, mégis alacsonyabb minőségi kategóriát képviselnek, nyomnak, ennélfogva nem jelentenek egészséges fekhelyet.

Amennyiben ágyazható kanapékkal tervez, rendeljen kényelmesen webáruházból olyan modellt, ami minden igényének megfelel! Forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson gyönyörű, sokoldalú és kedvező áron kapható kanapéink közül! Kérdéseire szívesen válaszolunk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, keressen minket bátran!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!