Bútor Webáruház - 1 év garancia - Minsőségi, de olcsó bútorok - Országos kiszállítás

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat: 06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 10:00-16:00

Minőségi bútorokkal jobban jár!

minőségi bútorokA bútorok vásárlását érdemes mindig jól megfontolni, és olyan berendezéseket választani, amikkel hosszú távon is elégedettek leszünk. Válasszunk praktikus, mutatós darabokat, amik illenek is majd a lakásba! Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni a tartósságot sem, a legjobb, ha a minőségi bútorok vásárlása mellett döntünk.

Minőségi bútorok vásárlásával megelőzhetjük azt, hogy néhány hónap vagy egy-két év múlva újat kelljen venni, mert a berendezés máris kopott lett vagy épp eltört, megrepedt. Ez egyrészt kellemetlen, sok bosszúsággal jár, másrészt pedig sokba is kerül, ha sűrűn le kell cserélni például az ágyat vagy a szekrényt, Természetes, hogy a minőségi bútorok vásárlása egy kicsit nagyobb befektetést jelent, azonban ez meghozza a gyümölcsét!

Döntsön Ön is a minőségi bútorok vásárlása mellett, keressen fel minket és válogasson kedvére kínálatunkból! Nálunk mindent megtalál egy helyen, ami otthona berendezéséhez kellhet, ráadásul elérhető áron! 

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!