Optimális helykihasználás a gardróbszekrényben

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Optimális helykihasználás a gardróbszekrényben

gardróbszekrényA gardróbszekrényünk hatékony kihasználása kulcsfontosságú ahhoz, hogy ruháinkat és kiegészítőinket rendezetten és könnyen elérhetően tartsuk. A jól szervezett szekrény nemcsak esztétikus, hanem megkönnyíti a mindennapi öltözködést is. Az alábbiakban hoztunk néhány praktikus tippet és trükköt, hogy hogyan használhatja ki maximálisan a gardróbszekrény minden centiméterét.

1. Kategorizáljon!

Az első lépés a hatékony szekrénykihasználáshoz a ruhák és kiegészítők kategorizálása. Érdemes szétosztani őket típus szerint: ingek, nadrágok, szoknyák, kabátok, cipők, táskák stb. Ez lehetővé teszi, hogy könnyebben átlássuk, mire van szükségünk, és hogyan rendezzük el őket a szekrényben.

2. Használja a szekrény teljes magasságát! 

A gardróbszekrények viszonylag magasak, de a felső részük gyakran kihasználatlan marad. Pedig itt remekül tárolhatók a szezonális ruhák vagy ritkán használt tárgyak. A polcok között fennmaradó helyet is maximálisan ki lehet használni tárolódobozokkal vagy kosarakkal.

3. A fiókok és kosarak a rendszerelés mesterei!

A fiókok és kosarak segítenek rendszerezetten tartani a kisebb tárgyakat, mint például a fehérneműk, zoknik, nyakkendők és sálak. Érdemes elválasztókat vagy rendszerezőket is használni, hogy minden tárgy könnyen megtalálható legyen, és ne keveredjenek össze.

4. Kettős rúdrendszer az akasztós rész kihasználásához

A ruhák akasztásához használjon kettős rúdrendszert, amely kétszer annyi ruha felakasztását teszi lehetővé! Az alsó rúdra kerülhetnek a nadrágok és szoknyák, míg a felsőre az ingek és kabátok.

5. Ajtók belső oldalának kihasználása

A szekrény ajtajának belső oldalára szerelhet további akasztókat, kis polcokat vagy zsebeket az ékszereknek, öveknek, sálaknak.

6. Szekrény világítás

A megfelelő világítás elengedhetetlen hozzá, hogy könnyen átlássa a ruhákat. Az automatikus világításkapcsolók, amelyek akkor kapcsolnak be, amikor kinyitja a szekrény ajtaját, különösen praktikusak. 

Amennyiben új gardróbszekrényt szeretne vásárolni, a legjobb, ha hozzánk fordul. 

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!