sarokulok-akcios-aron

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Sarokülők akciós áron!

Egy lakás berendezése nem olcsó mulatság, ha az összes bútort és kiegészítőt nézzük, de akár egy-egy bútor megvásárlása is komoly összegeket képes felemészteni, elég csak a konyhaszekrényre, az ágyra, vagy a kanapéra gondolni. Tény, hogy ezeket hosszú távra vásároljuk, és ha minőséget szeretnénk, akkor azért bizony mélyen kell a pénztárcánkba nyúlnunk. Vagy mégsem?

Bútorokat akciósan is lehet vásárolni, és ilyenkor igencsak jó üzletet lehet kötni, hiszen jókora kedvezménnyel szerezhetünk be olyan termékeket, amelyek eredeti áron nem fértek volna bele a költségvetésünkbe. Sarokülőt például vásárolhatunk több százezer forintért is, ám akcióban olyat is találhatunk, ami csak öt számjegyű összegbe kerül.

Cégünk szintén kedvezményes áron kínálja egyes termékeit, így sarokülőket akciós áron vásárolhat kínálatunkból! A sarokülő akció folyamatos, csupán mindig más és más termékek kerülnek az akciós listánkra. Érdemes megtekintenie az akciós sarokülőket, ha épp most rendezi be új otthonát, vagy szeretné lecserélni a régi, megunt, vagy éppen elhasználódott bútorait.

Az akciós sarokülők között találhat klasszikusabb, illetve modernebb kialakítású darabokat is, és ugyanígy a komolyabb, felnőttesebb, illetve a fiatalos, színes, sőt, extrém kanapék is képviseltetik magukat kínálatunkban. Ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a típust, amelyik a leginkább megfelel az ízlésének, és ami tökéletesen illik majd az otthonába. Olyan sarok-ülőgarnitúrát szeretne vásárolni, amelyik nem csak a családot hozza össze, de alkalmanként a vendégek elszállásolása is megoldható a segítségével? Válasszon ággyá alakítható akciós sarokülőink közül!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a sarokülő akció, tekintse meg kiemelt termékeinket, válassza ki a megfelelő darabot, majd adja le rendelését csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén! Kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!