Szekrénysor: az ideális típusról bővebben

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Szekrénysor: az ideális típusról bővebben

Szekrénysorszekrénysorok különbözőek; ahhoz, hogy megtalálhassuk az ideális darabot, érdemes alaposan és széleskörűen tájékozódnunk.

Egy jól megválasztott szekrénysor nem csak esztétikus, de praktikus is, és mindent képes elnyelni, amit csak bele akarunk helyezni; ez tulajdonképpen a legfontosabb feladata. Sokan mégis elégedetlenek a szekrénysoraikkal, ami viszont kizárólag a rossz választásnak köszönhető - az alábbiakban ezt segítünk elkerülni.

Amennyiben szekrénysort szeretnénk vásárolni, az első lépés annak felmérése, hogy mit szeretnénk tárolni benne. A régebbi típusok esetében alapvető volt, hogy legalább egy, de esetenként akár több vitrines szekciót is tartalmazott a bútor, ám erre nem mindenkinek van szüksége, hiszen csak dísztárgyak bemutatására szolgál, azaz valójában értékes helyet is elvehet a hasznosabb tárolási feladatok elől.

Ha a szekrénysor feladatát megadtuk, jöhet a méret; ezt is pontosan meg kell határozni, és csak minimális eltérést engedhetünk meg, azt is csak a szekrénysor méretének csökkenése irányába. A túl kis méretű bútor ugyanis jól láthatóan - és rendkívül zavaróan - ki fog lógni a környezetéből, a túl nagy pedig értékes helyet vehet el, ami egy nagy térben nem annyira feltűnő, ám egy kisebb szobában komoly problémát okozhat, ha például a szekrény oldala belóg az ajtó elé.

Kizárólag ezek után következhet az esztétika, azaz annak a szekrénysornak a kiválasztása, amely a leginkább elnyerte a tetszésünket. Érdemes többet is összegyűjteni, majd a legutolsó két szempont alapján ezek közül kiválasztani azt, amely végül a lakás egyik központi eleme lesz. Az utolsó két szempont ugyanis a tartósság és az ár; mindkettő fontos, ám cégünknél egyikre sem lehet panasz, termékeink minősége ugyanis kiváló, az áruk pedig kedvező!

Ha szekrénysort szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon a fentebb felsorolt szempontok alapján, majd rendelje meg a kiválasztott típust mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!