Szekrénysor: kis tér, több funkció

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Szekrénysor: kis tér, több funkció

szekrénysorA szekrénysor minden lakásmérethez illik. Olyan bútor, amit bárhol ki lehet használni, nem számít, hogy családi házról vagy talpalatnyi garzonról van szó.

Egy sornyi szekrényről természetesen a faltól falig húzódó bútor jut az eszébe mindenkinek. Az ilyen típusú bútorok persze nemcsak egyféle méretben készülnek. Hatalmas a választék olyan szekrényekből, amik ugyanolyan funkcióval rendelkeznek, de más és más méretben lehet őket a nappaliba tervezni.

A kis lakások hasznos bútora

A szekrényeknek az alapvető helye a nappaliban van. A kis alapterületű lakásokban is lehet szekrénysorral tervezni, még akkor is, ha a nappali, mint olyan, önmagában nem létezik.

A garzonok berendezése határokba ütközik, de annál kreatívabb megvalósítási lehetőségeket kínál. Minden egy térben található, gyakran még a konyha is. Ez nem jelenti azt, hogy minden bútorról le kell mondani, viszont érdemes előnyben részesíteni a kisebb méretű és több funkciós darabokat. A szekrénysor is lehet ilyen bútor, csak ki kell választani a megfelelőt a kis lakásba.

Nem gond a tárolás

A több elemből álló szekrénysorból egyszerre lehet nappali és hálószoba vagy előszoba bútor is. Az egy légterű lakásokban a szekrény vállfás részébe kerülhetnek a kabátok. A nagyobb tárolóval rendelkező bútorokba további ruhák is kerülhetnek. A szekrény polcos elemeket is tartalmazhat, ezeken könyvek és dísztárgyak kaphatnak helyet. A tv helyéről sem kell lemondani, mert az alacsony szekrény elemet kifejezetten erre a célra tervezték.

A garzonokban egy szekrénysor minden tárolási problémát áthidal. Ennek alapján nem túlzás kijelenteni, hogy alapdarabról van szó a szekrénysor esetében, ami nem pusztán nappali bútorként tudja megállni a helyét.

A bútor webáruházunkból minden vásárló megrendelheti az új bútort az otthonába. Válassza ki a szekrénysort a méret, stílus, szín és a bútort alkotó elemek alapján. A többire már ne legyen gondja, mert fizetés után házhoz szállítjuk az új bútort. Rendezze be az otthonát olyan bútorokkal, amik többet tudnak annál, hogy dekoráció váljon belőlük!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!