A gardróbszekrényeink újak, de vonzó áron kaphatóak!

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu

A gardróbszekrényeink újak, de vonzó áron kaphatóak!

gardróbszekrényEgy gardróbszekrényt olcsón, minőségi kivitelezésben is meg lehet vásárolni! Válogasson akciós bútorainkból és rendeljen megfizethető áron!

A ruhák és kiegészítők tárolásához több megoldás is létezik, kezdve a ruhaállványoktól a komódokon át egészen a szekrényekig. A klasszikus bútorok közé a gardróbszekrények tartoznak. Egy gardróbszekrényt mindenkinek ajánlunk, akinek számít a külső és a belső is. A gardróbszekrényből dekoratív hálószoba bútor válik, de emellett nagyon jól kihasználható tároló kapacitással is rendelkezik. A gardróbszekrény és a ruhásszekrény közötti különbség nem csupán a méretben nyilvánul meg, hanem az adottságokban is. Az egyszerű ruhásszekrényben gyakran csak egy akasztó található, így a vállfás tároláson túl másra nem alkalmas. A gardróbszekrény azonban gyakran kap polcokat, fiókokat, praktikus kiegészítőket, ennek köszönhetően pedig szinte minden helyet kaphat benne, ami öltözködéssel kapcsolatos.

A gardróbszekrény ára alapvetően magasabb is, mint a szekrényeké, de ettől még olcsón is hozzájuthat. A kedvező áron kapható bútoroknak nem kell használt állapotúnak lenniük. Arra sincsen szükség,  drágán megvásároljon egy olyan bútort, ami új és minden szempontból megfelel az igényeinek. Mi a megoldás? Keresse bizalommal a bútor áruházunkat és találja meg nálunk az új hálószoba bútorát!

A gardróbszekrényeink kínálata magáért beszél, de nemcsak a minőség és a választék nagyon vonzó, hanem a bútorok ára is. A legtöbb termékünk akciós áron megrendelhető. Ne hagyja ki annak a lehetőségét, hogy új bútor vásárol olcsón! Akár olyan áron is meg tudja vásárolni az új bútorát, amit használt bútorokért szokás elkérni. Ajánlani tudjuk például az Oliver tükrös gardróbszekrényt, ami most bevezető áron, olcsón elérhető. Bizonyos esetekben ingyenesen szállítjuk a megrendelt bútort és akár ajándékot is kaphat hozzá.

A kiváló ár-érték arányban kapható, divatos és praktikus gardróbszekrényeket megtalálja a mi bútor áruházunkban! Érdeklődjön a részletekről az elérhetőségeinken!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!