A home office-ban is praktikus a sarokkanapé

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

A home office-ban is praktikus a sarokkanapé

sarokkanapéA sarokkanapé a home office nélkülözhetetlen bútora. Az otthon töltött munkaidőt nem kell a kényelmetlenségnek jellemeznie.

A home office műfaja részben vagy egészben elterjedt az irodai munka világában. Ma már egyenesen az számít szokatlannak, ha egy irodában nincsen lehetősége az alkalmazottaknak otthonról dolgozni. A szabadúszó szakemberek szintén irodán kívül dolgoznak.

Egy otthoni helyszínnek megvannak a maga korlátai, ha a hatékony és produktív munkavégzésről van szó. Be lehet ugyan állítani a sarokba egy mindennel felszerelt íróasztalt és kényelmesebb széket, de ez nem feltétlenül elég.

Munka otthonról, kanapén?

A sarokkanapé is kaphat helyet a munkasarokban. Első hallásra talán nem tűnik túl jó ötletnek egy olyan bútort bevonni a munkabútorok közé, mint a kanapé. Mit tud egy kanapé nyújtani? Pihenést, kikapcsolódást, kényelmes elnyújtózást és szórakozást, attól függően, hogy milyen tevékenységhez használjuk. Ezeknek a cselekvéseknek, amint tudjuk, semmi köze nincsen a munka világához.

Az otthoni munkát végzőnek azonban nem kell olyan szigorú keretek között dolgoznia, mint az irodában. Nyugodtan engedjen meg magának egy kis pihenőt két munkaszakasz között vagy változtasson helyszínt a feladatok teljesítéséhez!

Egy puha kárpitozású, éppen megfelelő keménységű, széles és komfortos ülőfelülettel készült kanapé tökéletes helyszíne a munkaszünetnek és  kényelmes feladat megoldásnak egyaránt. Ahhoz ragaszkodni kell, hogy ne olyan testhelyzetben dolgozzon, ami már túlzottan kényelmes, mert könnyebben elkalandozik a figyelme, csökken a koncentrációja.

A sarokkanapé ideális ülőfelületet biztosít a munkához is, amennyiben nem túl puha vagy túl széles a felülete. Ne gyötörje magát egész nap az íróasztal előtt, egy kényelmetlen széken, néha üljön át a hívogatóbb kanapéra!

Amennyiben új kanapéra, ülőgarnitúrára van szüksége, oldja meg a beszerzést online és rendeljen bútort webshopból! Színes választékkal várja üzletünk. A sikeres vásárlás a kollégáink támogatásával garantált, csak vegye fel velük a kapcsolatot!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!