A sarokkanapé a kényelem netovábbja!

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat:06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartás: Kedd-Péntek 11:00-16:00 KISZÁLLíTÁSUNK ZAVARTALAN!

A sarokkanapé a kényelem netovábbja!

SarokkanapékSarokkanapék hatalmas választékban, rendkívül kényelmes kivitelben, rövid szállítási határidővel, megfizethető áron! 

Az ülőgarnitúrák terén nagyon széles a kínálat. Fotelek, kanapék és sarokkanapék állnak rendelkezésünkre, ezért érdemes alaposan átgondolt döntést hozni ezzel kapcsolatban. Annak, aki a legkényelmesebb megoldást keresi, célszerű a sarokkanapék közül választania.

sarokkanapék nem csak nagyon kényelmesek, hanem igazán mutatósak is. Szinte hívogatják egy kis pihenésre az embert, ráadásul akár többen is helyet foglalhatnak rajtuk. A nyitható, ágyazható modelleket vendégágyként is használhatjuk, amin két személy is elfér. Cégünk széles választékban és megfizethető áron kínál sarokkanapékat, így nálunk mindenki könnyedén megtalálhatja az ideális bútort. 

Amennyiben kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Válasszon kedvére kényelmes sarokkanapéink közül, döntsön Ön is a mutatós, modern bútorok mellett! 

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!