a-gardrobszekreny-kivalasztasarol

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat: 06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 10:00-16:00

A gardróbszekrény kiválasztásáról

gardróbszekrényOtthonunkban fontos szerepe van a gardróbszekrénynek, ezért a kiválasztásánál több szempontot is érdemes figyelembe venni. Nézzük, mik ezek, vagyis hogyan találjuk meg a tökéletes darabot! 

gardróbszekrényt leggyakrabban a hálószobába tesszük, ezért ennek a méreteihez kell igazodnunk. Mérjük le, hogy maximum mekkora hely áll rendelkezésünkre! Itt kell azt is meggondolni, hogy elfér-e nyíló ajtós gardróbszekrény is vagy csak a tolóajtós jöhet szóba. Érdemes olyan berendezést keresni, amiben polcos és akasztós rész is van, így minden ruhának kényelmesen találhatunk majd helyet. Természetesen fontos az is, hogy az új bútor hasonló legyen a meglévőek stílusához, és színben is illeszkedjen a hálószobába. 

Cégünk nagy választékban kínál megbízható minőségű, stabil és hosszú élettartamú termékeket. Amennyiben gardróbszekrény vásárlásán gondolkozik, keresse bizalommal webshopunkat! Ha kérdése van a berendezésekkel vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeinken! 

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!