franciaagy-amikor-a-meret-is-szamit

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat:06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartás: Kedd-Péntek 11:00-16:00 KISZÁLLíTÁSUNK ZAVARTALAN!

Franciaágy, amikor a méret is számít!

FranciaágyFranciaágy nagy méretben, alacsony áron! A hálószoba mérettől függetlenül megérdemel egy olyan ágyat, mint amilyen a franciaágy. Minden hálóban érdemes helyet szorítani egy ilyen bútor darabnak, mert egy kis kompromisszumot is megér! Talán az éjjeliszekrény éppen befér az ágy mellé, kisebb hely marad a többi berendezésnek, de a franciaágy adta kényelem mindenért kárpótol.

franciaágy azok közé a bútorok közé tartozik, amiket hosszú távon is nagyon jól ki lehet használni. Érdemes a minőségi bútort úgy kiválasztani, hogy a z minden igényhez igazodni tudjon. Ha kell, akkor egyedileg készített ágyat is lehet rendelni annak érdekében, hogy a lehető legtovább használni tudják. Modern, klasszikus, rugós vagy ágyneműtartós?

A bútor webáruházunkban most az általunk forgalmazott franciaágyak megjelölt modelljeit kedvezőbb áron kínáljuk. Éljen a lehetőséggel és rendelje meg az új hálószoba bútorát tőlünk! A honlapunkon megtalálja az áruházunk elérhetőségeit, keressen minket bizalommal és érdeklődjön az általunk forgalmazott bútorokról!

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!