szekrenysor-de-hova-illik

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Szekrénysor, de hová illik?

szekrénysorEgy szekrénysor nélkül egy szoba sem teljes! Ahány otthon, annyi stílus! Van, aki nem kedveli a zsúfolt tereket és a minimalista berendezésre törekszik, de olyan is, aki az otthonos szobákban érzi jól magát, sok emlékkel, dísztárggyal veszi körbe magát. A bútor választék széles, de funkció alapján nincsenek különbségek. Minden lakásban van ágy, asztal, szekrény, amivel kényelmesebb, otthonosabb, személyre szabott lesz egy ingatlan. Az alapvető bútorok közé tartozik a szekrénysor is, ami egyaránt jól kiegészíti a nappali, a hálószoba vagy a gyerekszoba berendezését is.

szekrénysorok több elemből álló, komplett bútor együttesek, amiket szettben lehet megrendelni. Ennek az az előnye, hogy egy stílusban és színben is harmonizáló berendezés kerül a szobába, ami meg tudja teremteni a hely egységes külsejét. Nincs szükség arra, hogy külön vásároljon és válogasson össze bútor elemeket, amik nem illenek tökéletesen egymáshoz, egy lépésben megvan egy teljes fal berendezése.

A bútor áruházunkban nem csak minőségi szekrénysorokat talál, hanem óriási termék választékot is nappali, hálószoba, illetve gyerekszoba bútorokból. A nálunk kapható bútorokat a visszafogott, egyszerű, de stílusos külső jellemzi. Elegáns bézs színek, karakteres sötétebb árnyalatok vagy éteri világosak színesítik az áruház termék palettáját. Sok termékünk kedvezményes áron kapható, ezért érdemes a teljes kínálatot végig böngészni, ha szeretne még spórolni is a bútor vásárláson. A szekrénysorhoz tartozik több elem, falra szerelhető és a fal mellé állítható is. Televízió, házi mozi rendszer számára ideális, de igény szerint válhat belőle ruhatároló, könyvespolc, dísztárgyak számára kiállítási hely.

szekrénysorok alapanyaga fóliázott DTD, amit igény szerint akár led világítással is ki lehet egészíttetni. Kérjen házhoz szállítást és rövidesen megérkezik az új, online vásárolt szekrénysora!

Forduljon bizalommal a bútor áruházunkhoz, ha érdeklődik az általunk forgalmazott szekrénysorok és egyéb bútorok iránt! Mindenben további felvilágosítást nyújtunk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

 

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!