franciaagyra-is-van-kedvezo-ajanlatunk

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat : 06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartás: Kedd-Péntek 10:00-16:00 info@butor7.hu

Franciaágyra is van kedvező ajánlatunk!

FranciaágyA franciaágy azok közé a hálószoba bútorok közé tartozik, amiket nem lehet kihagyni a lakberendezés folyamatából. Szeretne egy olyan ágyat, amivel évekre, sőt évtizedekre tervezhet és amit nemcsak elfogad, szeret is? Az ágyak kínálatában nem találja a legjobbat? Tudja, hogy nálunk rengeteg hálószoba bútorból válogathat?

Forduljon bizalommal a mi bútor áruházunkhoz és nem csak biztosítjuk Önnek az új ágyat, hanem több változatot is tudunk ajánlani, hogy azokkal a tulajdonságokkal rendelkezzen, amilyeneket Ön megálmodott! Megnézheti, hogy milyen ágyakat forgalmazunk és a webshop kínálatából is ihletet tud meríteni. Ne keressen máshol új franciaágyat, ha ár-érték arányban megbízható termékre van szüksége és olyan eladótól szeretne vásárolni, ami a vásárlóbarát árakra, rendszeres kedvezményekre, akár ingyenes szállításra is gondolt.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és a franciaágy vásárláshoz a mi webshopunkat választja, örömmel válaszolunk a kérdéseire a honlapon szereplő elérhetőségeken!

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!