sarokkanape-vilagos-szinben-ne-mondjon-le-rola

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat : 06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartás: Kedd-Péntek 11:00-16:00 info@butor7.hu

Sarokkanapé világos színben? Ne mondjon le róla!

sarokkanapésarokkanapé a többi ülőgarnitúrához hasonlóan sokféle színt ölthet, akár még teljesen világos, sőt fehér árnyalatokban is pompázhat. A világos színekben megvásárolt sarokkanapé talán még nagyobb kihívást jelent, mint egy egyszerű kanapé vagy fotel, hiszen nagyobb felületen, nagyobb méretben világos színű a bútor. Sokan vannak, akiknél szóba sem jöhet a világos bútorkárpit, mert azért folyamatosan küzdeni, aggódni kell, hogy olyan maradjon, mint amilyen új korában volt. Azonban nem lehetetlen megőrizni egy ülőgarnitúra kárpitjának foltmentes szépségét, ha betartunk néhány szabályt.

Ki nem mondott szabályként működik sok helyen, hogy kisgyerekes nappaliba, kisállatok mellé sem szokás világos huzatba bújtatott ülőgarnitúrát vásárolni, mert a makulátlansága nagyon rövid életű lesz. Ha valakinek mégis ez tetszik, nem kell róla lemondania, csak azért, mert a gyerkőcök még kicsik és szeretnek színezni, játszani, gyereknek lenni. Egy fehér, bézs, elefántcsont színű vagy púder árnyalatú sarokkanapé is állhat a családi nappaliban, de vállalni kell az ezzel járó rizikót. Nem árt megismerni az ajánlott praktikákat a kárpit tisztításra, begyűjteni a legjobb tisztítók elérhetőségét.

sarokkanapé ülőfelülete ráadásul a legnagyobbak közé tartozik, ami azzal jár, hogy nagyobb felületen történhet baleset az ételekkel, üdítőkkel, színes filctollakkal és még ki tudja mivel. Mindazonáltal gyönyörű fókuszpontja lehet a nappalinak.

A mi webáruházunkban kapható sarokkanapék kiváló minőséget képviselnek, ennek köszönhetően hosszú távra lehet tervezni velük. A nappaliban éveken át szolgálják az egész családot, nem kell lecserélni egy újabb modellre pár év után őket. Forduljon bizalommal a bútor webshopunkhoz és vásárolja meg online a családi kanapét a kiválasztott színben, méretben és tulajdonságokkal! Kedvező árakkal és folyamatos akciókkal várjuk, alkalmanként még a kiszállítást is díjtalanul bonyolítjuk le! Amennyiben kérdése van a sarokkanapékról, bútorokról, lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!