franciaagy-stilus-a-haloban

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat : 06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartás: Kedd-Péntek 11:00-16:00 info@butor7.hu

Franciaágy: stílus a hálóban!

Franciaágy: stílus a hálóban!franciaágy a klasszikus hálószoba bútor megfelelője, ami minden igényhez igazodni tud. Természetesen gyerekágynak nem alkalmas, de akár ifjúsági szobába is kerülhet, ha van elég hely hozzá. Az ágy mérete nem lehet kérdés, olyan hálószoba bútorra van szükség, amin minden alvó elfér kényelmesen és nem kell egymással versengeniük a fekvőhelyért éjszaka. A franciaágynál biztosan nincsen ilyen probléma, mert a legnagyobb fekvőfelülettel rendelkező ágytípusról van szó. Válasszon akár saját részre vagy a párjával közösen ilyen típusú ágyat, garantáltan nem kell majd szorongania rajta.

A méret természetesen csak az egyik szempontot képviseli, ha ágy vásárlásról van szó. Az ágy a hálószoba berendezése lesz, nem különálló dolog, ezért fontos annak a részeként tekinteni rá. Az anyaghasználat, a formák, a színek, a minták, összességében a stílus az, ami még mérvadó, ha franciaágy vásárlás kerül terítékre. Ne feledkezzünk meg a franciaágy minőségéről se! Nem kérdés, hogy ár-érték arányban is kimagaslóan jó bútort keres minden vásárló, ami éveken át képes arra, hogy beváltsa a hozzáfűzött reményeket. Egy franciaágy lehet kerettel ellátott, támlás, kecses, fémből készült bútor darab vagy egyetlen, kárpitozott bútor is, ami akár ágynemű tartóval is rendelkezik. A változatos igényeket és ízlést is ki tudjuk szolgálni a nagyon színes termék kínálatunknak köszönhetően.

Az online bútor áruházunkban rengeteg hálószoba bútorból válogathatnak az érdeklődők, köztük számos franciaágyból is. Az általunk forgalmazott franciaágyak sokszínű kínálatot alkotnak, hiszen a klasszikustól a romantikuson át a modern stílust képviselő darabokig szinte mindenből elérhető egy-egy darab. Forduljon bizalommal bútor áruházunkhoz és ne maradjon le az akciókról se! Figyelje kedvezményes árainkat, hogy az új bútorait jó áron tudja megvásárolni, olcsóbban, az eredetinél! Bizonyos rendelésekhez a szállítás díjtalan! Az érdeklődőknek mindenben segítenek kollégáink, lépjen velük kapcsolatba a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! 

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!