Gardróbszekrény tolóajtóval, egy előnyös megoldás

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat:06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartás: Kedd-Péntek 11:00-16:00 KISZÁLLíTÁSUNK ZAVARTALAN!

Gardróbszekrény tolóajtóval, egy előnyös megoldás

gardróbszekrényA gardróbszekrénynek nem a mérete az egyetlen, ami számít! Ez a hálószoba vagy gardrób bútor az, ami szinte minden ruhánkat, kiegészítőnket őrzi és rendszerezi. A modern gardróbszekrények már jóval sokoldalúbbak, mint a régi ruhásszekrények. A két ajtós, vállfa tartóval vagy nyakkendő tartóval ellátott darabok ideje lejárt. A vásárlóknak a rendszerezésre, tárolásra vonatkozóan határozott igényeik vannak és ennek alapján keresnek, vásárolnak a piaci kínálatban kapható bútorokból.

gardróbszekrénynek már az ajtaja sem ugyanolyan, mint egy régimódinak számító darabnak. Népszerűek ugyanis a tolóajtós modellek. A tolóajtóval ellátott gardróbszekrény egyértelmű előnyökkel rendelkezik. A nyílóajtóknak megvan az a hátránya, hogy plusz helyet foglal. Egy kisebb helyen ez nem igazán működőképes, hiszen a nyitott ajtótól nem lehet elférni, akár balesetveszélyes is lehet.

A tolóajtós gardróbszekrénynél viszont nem kell plusz tér az ajtó mozgatásához. A tolóajtó használatának ennél természetesen még több pozitívuma is van. Egy ilyen ajtóval a szekrényben kényelmesebben lehet pakolni, keresgélni, átrendezni is. A tolóajtó mozgatása halk és könnyű, egy mozdulattal lehetséges, nem ütközik bele semmibe, nem csípi oda az ujjakat. A tolóajtó erős és nem kell különösebben ápolni, karbantartani sem, tehát kényelmes a használata.

A gardóbszekrényekből tolóajtós modelleket kínálunk megvételre. Kedvező áron vásárolhat új hálószoba bútort, amivel elégedett lesz éveken át és amivel meg tudja alapozni a szoba berendezését. Válasszon a tükrös vagy tükör nélküli gardóbszekrény változatokból, méret és színárnyalat alapján, olyan stílusú bútort, ami az otthonához és az ízléséhez is jól illik! Rendezze be hálószobáját olyan alapdarabokkal, amik modern igényekhez készültek, klasszikusokhoz illő minőségben!

Amennyiben érdeklődik a bútor áruházunkban kapható termékek iránt, kérjen tőlünk bővebb felvilágosítást a honlapon feltüntetett elérhetőségek egyikén! Kollégáink örömmel segítenek minden vásárlónak meghozni a legjobb döntést!

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!