Gardróbszekrények praktikus tolóajtóval

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat : 06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartás: Kedd-Péntek 11:00-16:00 info@butor7.hu

Gardróbszekrények praktikus tolóajtóval

gardróbszekrénygardróbszekrény egy nagy méretű bútor, de ez nem azt jelenti, hogy túl sok helyet is kell elfoglalnia a hálószobában, gyerekszobában. Válasszon olyan gardróbszekrényt a hálószobába vagy a gyerekszobába, aminek csak a legszükségesebb helyet kell fenntartania és a teljes ruhatára elfér benne! A bútor webáruházunkban olyan gardróbszekrényeket talál, amiket praktikus belsővel, modern külsővel álmodtunk meg. Egy ilyen gardróbban mindennek jut hely, de nem kell összezsúfolni a ruhákat, áttekinthetően lehet tárolni és megtalálni benne, amire szükség van.

A tőlünk megvásárolható gardróbszekrényeket tolóajtóval látták el, ami egy újabb helytakarékos megoldás. Az ajtó csak oldalra mozog, tehát nem kell a nyíló ajtóval is számolni a szoba berendezése során. A stílusához és igényeihez illő gardróbszekrényt megtalálja a webshopunkban, rendeljen online bútort kedvező ár-érték arányban! A szekrényekről szeretne kérdezni? Megteheti, ha kapcsolatba lép velünk, a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!