Gardróbszekrény: tárolás kis alapterületen

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Gardróbszekrény: tárolás kis alapterületen

gardróbszekrényekgardróbszekrények az utóbbi néhány évtized leghasznosabb fejlesztései a bútorok terén; érdemes kihasználni minden előnyüket!

Akármilyen hihetetlennek is tűnik, de a napjainkban elterjedt, nagy méretű gardróbszekrények csak az utóbbi két évtizedben lettek hazánkban is népszerűek, előtte ugyanis a kisebb szekrényekből összeállított szekrénysorok domináltak szinte mindenhol. Mostanra viszont már szinte minden hálószobában megtalálhatóak, kivéve azokat az otthonokat, ahol a ruhák tárolására egy egész gardróbszoba szolgál.

gardróbszekrény lényege a minél hatékonyabb tárolás. Ez a gyakorlatban egy viszonylag kis, néhány négyzetméteres alapterületet jelent, amihez egy kifejezetten magas, akár 2 méternél is nagyobb felépítmény tartozik. A belsejében polcok, fiókok, kosarak és akasztós részek szolgálnak a minél több ruha minél kisebb helyen történő tárolására. Természetesen a gardróbszekrények nem egyformák, hiszen a vásárlók igényei sem azok, így többféle méret, kialakítás, illetve front közül lehet választani.

A legnépszerűbb gardróbszekrények ajtaja többnyire tolóajtó, ezzel elősegítve a helytakarékosságot, hiszen így kisebb szobákban is gond nélkül használhatóak. Ezen túl szinte mindegyiken megtalálható egy kisebb, vagy nagyobb tükör is az öltözködés egyszerűsítése érdekében, de az sem ritka, hogy mindkét ajtó teljes felülete tükörrel van bevonva. A legtöbb gardróbszekrény anyaga forgácslap, ami számtalan színnel és mintával laminálható, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

Amennyiben gardróbszekrényre lenne szüksége, tekintse meg választékunkat, amiben számos modern, elegáns típussal találkozhat. Érdemes a méretek és a kialakítás alapján keresnie, mert a legtöbb esetben a szín és a mintázat több lehetőségből választható ki. Áraink kedvezőek, a minőség pedig kiváló, így Önnek is megéri bennünket választania!

Ha gardróbszekrényeket szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!