Szekrénysorok: nem a múlt bútorai

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Szekrénysorok: nem a múlt bútorai

SzekrénysorokEgy szekrénysor egy modern otthonban is jól mutathat a közvélekedéssel ellentétben, csupán a megfelelő típust kell megtalálni!

Sokan gondolják úgy, hogy a szekrénysorok a '60-as és '70-es évek bútorai, abban a korszakban élték virágkorukat, és mostanra már rég kimentek a divatból. Tény, hogy abban az időszakban rendkívül népszerűek voltak, de ez a hiánygazdaságra is visszavezethető. Más kérdés, hogy szekrénysorok már dédanyáink idejében is léteztek, bár akkoriban még nem így hívták őket, és napjainkban is népszerűek, ami leginkább annak köszönhető, hogy időközben alapos modernizáláson estek át.

Egy modern szekrénysor alig, vagy egyáltalán nem emlékeztet a múlt század bútoraira - példaként a mellékelt képen szereplő típust hoznánk fel, ami egy modern-minimalista otthonban is megállná a helyét. Ez a konkrét darab, de a többi, korszerű szekrénysor is rengeteg tárolóhelyet biztosít a különféle berendezéseknek, tárgyaknak és akár ruháknak is, tökéletesen elrejti őket a kíváncsi szemek elől, miközben hangulatot kölcsönöz a szobának, sőt, egyfajta fókuszpontként is szolgál.

Egy korszerű szekrénysor azonban nem csak tárolóhelyként kell, hogy megállja a helyét, hanem meg kell felelnie a vásárlók ízlésbeli elvárásainak is. Éppen ezért napjainkban hatalmas a választék a különféle szekrénysorokból, amelyek álló, vagy falra szerelhető változatban is elérhetőek, illetve a két típus keveredése is megfigyelhető. A nyitott polcoktól kezdve a vitrinszekrényeken át egészen a zárt, ajtóval vagy fiókokkal ellátott típusokig minden beszerezhető, a lakberendezésnek csupán a vásárló pénztárcája és képzelete szabhat határokat.

Webáruházunkban számtalan szekrénysor-típus közül lehet kiválasztani az otthon adottságainak megfelelőt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a modern szekrénysorok iránt, tekintse meg kínálatunkat, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!