sarokkanape-csaladra-tervezve

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat:06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartás: Kedd-Péntek 11:00-16:00 KISZÁLLíTÁSUNK ZAVARTALAN!

Sarokkanapé, családra tervezve!

sarokkanapésarokkanapé családi műfajt képviselő bútor és helyigényes berendezés egyben. Egy több tagú családnak is tágas, szobákkal teli otthonra van szüksége, ahol kényelmesen elférnek olyan nélkülözhetetlen bútorok, mint amilyen a sarokkanapé is. A sarokkanapé nem csak dísznek van, olyan nappali bútor, ami szinte soha nem áll üresen. Olyan hívogatóak a széles, kellemes ülőfelületek, amiken el lehet nyújtózni egy jó film közben vagy éppen be lehet vackolni magunkat rajtuk egy izgalmas krimi olvasása közben.

sarokkanapé a sarokba állítva is tökéletesen illik a nappaliba, de a szoba közepén elterpeszkedve is éppen olyan jól mutat. Egy komplett család elfér rajta, méghozzá kényelmesen. Egyetlen, egybefüggő kanapé, aminek a különálló elemeit nem kell ide-oda tologatni, megtervezni, hogyan férnek el vagy mutatnak a legjobban.

sarokkanapé olyan nappali bútor, ami a szobában főszerepet követel magának és nagyobb helyet igényel az átlagosnál. Számít a méret valóban? Egy családi kanapénál biztosan! A webáruházunkban Ön is megtalálja az ideális családi kanapét, stílus, szín és méret, valamint egyéb tulajdonságok alapján!

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!