Szekrénysorok a nappaliba: a tévé új helye

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat:06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartás: Kedd-Péntek 11:00-16:00 KISZÁLLíTÁSUNK ZAVARTALAN!

Szekrénysorok a nappaliba: a tévé új helye

szekrénysorA szekrénysorokkal nappaliban találkozunk a leggyakrabban, de ebből a bútorból is több változat létezik. A modern változatokra jellemző, hogy a modern berendezéshez tervezték őket. Egy szekrénysoron már nem csak könyvek vagy dekor tárgyak kapnak helyet, ugyanúgy a berendezés részét képezi a nagy képernyős tévé vagy a hangfalak is, a házi mozi vagy a hifi szett. A bútor áruházunkban a szekrénysorokból színes választék áll a vásárlók rendelkezésére. A nappali bútorokból több modellünk is elérhető, amiket úgy terveztünk meg, hogy eleget tudjanak tenni a vásárlók elvárásainak. Minden szekrénysor egy összeállítható szett része, ami praktikus tárolóként és egyben dekoratív berendezésként is funkcionál. Jut hely rajta egy nagy képernyős tévének, a különböző lejátszóknak és szórakoztató egységeknek is, valamint könyveknek, újságoknak, okos eszközöknek vagy családi fényképeknek.

Az általunk forgalmazott szekrénysorok praktikusan megtervezett összeállításban készülnek, változatos méretben és színekben. A bútorokat az egyszerű, letisztult, modern külső jellemzi, ennek köszönhetően szinte minden berendezéshez, ingatlanhoz illenek és népszerűek. A nappali bútorok visszafogott színei szintén lehetőséget teremtenek arra, hogy a már meglévő bútorokkal vagy újabb darabokkal is jól kombinálhatóak legyenek. További pozitív tulajdonságuk, hogy a szekrénysorok beépített led fényforrásokkal is rendelhetőek, így már nem kell a világításról gondoskodni.

Egy modern szekrénysornak megvan az az előnye, hogy teljesen új, nem kell rajta javítgatni, nem üt el a többi berendezéstől, mert már a meglévő bútorokhoz lehet választani. A bútor választékunkban Ön is meg tudja találni a nappali egyik fő darabját, a televízió és az egyéb elektronikai eszközök számára is praktikus, új szekrényt. Kedvező ár-érték arányban kapható, minőségi bútorok várják.

Keressen minket bizalommal, ha felkeltették az érdeklődését a bútoraink! A honlapon megtalálja elérhetőségeinket, ha szeretne kérdezni a szekrénysorokról! A kollégáink szívesen válaszolnak a kérdéseire!

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!