Gardróbszekrény vagy gardróbszoba?

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Gardróbszekrény vagy gardróbszoba?

gardróbszekrényA gardróbszekrény legtöbbször tökéletes megoldást nyújt a ruhák tárolására. De vajon érdemes gardróbszobában is gondolkozni, vagy maradjunk a szekrénynél? 

Bizonyára sokan irigyelték már meg a filmekben gyakran felbukkanó gardróbszobákat, ahova az ember csak besétál és a rengeteg ruha, cipő és táska átlátható módon, szépen elrendezve kínálja magát. Tény, hogy a gardróbszoba rendkívül mutatós, de sajnos hatalmas helyet foglal

A gardróbszoba előnyeit napestig lehetne sorolni. Talán egyetlen hátrányuk van, ez viszont - szó szerint - akkora, amivel kevesen tudnak megbirkózni, ugyanis egy külön helyiséget igényel a kialakítása.

Sajnos nincs minden lakásban egy felesleges plusz szoba, amit a ruhák tárolására lehetne használni. Ha valakinek van erre lehetősége, akkor természetesen érdemes megfontolni a gardróbszoba kialakítást, de akkor sem szabad kétségbe esni, ha kicsi a lakás, hiszen a gardróbszekrény az esetek többségében tökéletes megoldást nyújt

Köztes választás lehet a két darab gardróbszekrény vásárlása. Ebben az esetben érdemes lehet mindkettőt a hálószobában elhelyezni, de az is jó választás, ha egyet a hálóba, egyet pedig a nappaliba teszünk. Két gardróbszekrénybe rengeteg ruha fér, ezzel hatalmas tárolóhelyet kapunk, mégsem kell az egyik szobáról "lemondanunk"

Természetesen fontos, hogy a megfelelő szekrényt vagy szekrényeket válasszuk ki, amelyek nem csak külsőleg, de belső kialakításukban is illeszkednek az otthonunkba, illetve a szokásainkhoz. Legyen akasztós, polcos és fiókos része is, gondoljuk át, hogy hagyományosan nyíló vagy tolóajtós verzió lenne a praktikusabb. Ezt a döntést még véletlenül sem szabad elkapkodni, inkább aludjunk rá többet, keresgéljünk, de csak olyan bútort vegyünk, amiben biztosan nem fogunk csalódni! 

Amennyiben gardróbszekrény vásárláshoz keres megbízható céget, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért, illetve válogasson kedvére termékeink közül! Munkatársaink szívesen adnak részletes tájékoztatást bútorainkról, valamint a vásárlás menetéről. 

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!