kanapet-cserelne-ismerkedjen-meg-a-kinalattal

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat:06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatarrtás: Hétfő-Péntek 10:00-16:00

Kanapét cserélne? Ismerkedjen meg a kínálattal!

KanapékKanapék, igényes kivitelben, kedvező áron, online rendeléssel, gyors kiszállítással, válasszon bennünket a bútorcseréhez!

Sok ingatlanban igencsak elhasználódott, régi kanapék találhatók, amik már nem igazán tudják kiszolgálni a házban élőket. Esetükben folyamatosan szükség van a javításra, és esztétikailag is problémák merülnek fel velük kapcsolatban, ezért érdemes mihamarabb megválni ezektől a bútoroktól. Amennyiben Ön is szeretné lecserélni régi kanapéját, és igényes, modern bútorra váltana, ismerkedjen meg online áruházunk választékával!

Kínálatunkban szerkezetileg és esztétikailag egyaránt kifogástalan bútorokat találhat, amikkel vásárlóinknak nem jelenthet kihívást kellemes környezetet teremteni otthonaikban. Ha Ön nem csupán egy szép, hanem kényelmes bútorra vágyik, ajánljuk figyelmébe a sarokkanapékat. Akár délutáni sziesztához is ideálisak.

Válassza ki az igényeknek megfelelő bútort, majd rendelje meg webáruházunkból! Bővebb információkért bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!