Milyen a klasszikus szekrénysor?

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Milyen a klasszikus szekrénysor?

szekrénysorA szekrénysor a nappaliba kerül, nem szabad összetéveszteni a hálószoba hasonló bútorával. Szóba sem jöhet egy szekrény nélküli nappali, ugye?

A hálóba a ruhák, kiegészítők tárolására tervezett gardróbokat szokás állítani, a nappaliba pedig a szintén nagyobb falfelületet elfoglaló szekrény.

A nappali bútora látható különbséget jelent a kialakítás szempontjából. A szekrénysornál nyitott polcok egészítik ki a zárható ajtóval felszerelt elemeket. A legtöbb szekrénysor ezen kívül rendelkezik a televízió számára kialakított hellyel is. A modern bútoregyütteseket már úgy tervezték, hogy a nagy képernyős tévék méreteihez és formáihoz tudjanak alkalmazkodni.

A szekrénysor a gardróbhoz hasonlóan kikerülhetetlen eleme az otthonoknak. Régen és ma is terveztek ezekkel a szekrényekkel, mert a funkcióikra változatlanul szükség van. Tároláshoz, dekorációhoz és a szórakoztató berendezések elhelyezéséhez is a nappali bútorok bizonyulnak a tökéletes választásnak.

A bútor tulajdonságai a nappalihoz viszonyítva

A ma elérhető bútoregyüttesek között vannak összeszerelhető és elemeire bontható változatok. A tágas terekben egy fal előtt elfér a teljes sornyi bútor, ám a kisebb nappalik, nappali, konyhák berendezésénél érdemes elemeire bontani a bútort, ha lehetséges.

A klasszikus szekrénysor tartalmaz üvegajtós elemet, több polcot, egy tévéállványt és akár akasztós szekrényt is. Akár kabátok tárolására is használható az akasztós rész, ha amerikai konyhás, előszoba nélküli lakás praktikus berendezése a cél.

Az egyszerű, letisztult formákkal és a világos, natúr árnyalatokkal egyszerűen nem lehet melléfogni. Ez nagy mértékben megkönnyíti az új bútor kiválasztását. A szimpla formák minden nappaliba illenek, a világos, természetes színek pedig továbbra is igazán trendinek számítanak. 

A bútor áruházunkban olyan termékeket forgalmazunk, amikből akár egy teljes otthon berendezése is megvalósulhat. Válogasson az időtálló és stílusos bútoraink között, tegye az otthonát szerethető, barátságos hellyé! 

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!