Milyenek a mai gardróbszekrények?

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Milyenek a mai gardróbszekrények?

gardróbszekrényA gardróbszekrény nem egyszerű szekrény, hanem egy komplett szerkezet, amit a ruhák és a kiegészítők átfogó tárolására terveztek. A ruhásszekrénnyel össze sem lehet hasonlítani egy modern gardróbot, annyi mindenben különböznek egymástól.

A gardrób lehet előregyártott vagy egyedi darab, ami nemcsak praktikus, de esztétikailag is illeszkedik a helyére. A gardróbbal stílusos kiegészítő érkezik egy hálóba és a rend is beköltözik egy otthonba. A fő tulajdonsága a funkcionalitás, több rekeszt, fiókot és polcot tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a ruhák rendszerezését és átlátható tárolását.

Érdekességek a gardróbról

A gardróbszekrény elődjei a 17. században jelentek meg és a nemesi családok használták őket öltözékeik rendszerezésére és tárolására. A gardrób őse a ládákban tárolt ruházat volt. A 20. században jöttek igazán divatba, azóta pedig a virágkorukat élik.

A mai gardróbok

A régebbi és a modern gardróbokat összehasonlítva azonnal szembetűnőek a különbségek. Milyen tulajdonságokkal jellemezhető egy mai gardróbszekrény? A következőkben összefoglaljuk néhány pontban.

  1. Az újabb gardróbszekrényekhez modern alapanyagokat használnak, aminek köszönhetően tartós bútorok készülnek. A fa mellett már MDF-ből, laminált bútorlapból vagy akár fém elemek felhasználásával is gyártanak ilyen bútorokat.
  2. A széles vásárlói igények kiszolgálásához a bútorok sokféle méretben, kiegészítővel és akár személyre szabottan is tervezhetőek. A kreatív megoldások is teret kapnak annak érdekében, hogy a gardrób minél több holmit tudjon elnyelni és ezt minél rendszerezhetőbben tegye.
  3. A modern bútorok anyaghasználata és kialakítása lehetővé teszi, hogy a gardrób nemcsak időtállóbb legyen, hanem könnyen tisztítható és karbantartható is.
  4. A régi típusokhoz képest a modern gardróbok költséghatékonyabbak is, mert nem kényes az anyaguk.

Amennyiben új bútort szeretne vásárolni, nyitva áll Ön előtt a webshopunk, ahol nappali, háló vagy konyhabútorokat egyaránt talál kedvező árban és óriási választékban.

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!