A kanapénak múltja van

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

A kanapénak múltja van

u alakú sarokkanapéKanapé nélkül nincsen kényelmesen és praktikusan berendezett otthon. Még ott is szorítanak egy kisebb bútornak helyet, ahol egyébként alaposan meg kell válogatni a méret miatt, hogy mi kerül be a lakásba. A kanapé több funkciós bútor is lehet, amit méret, alakíthatóság alapján lehet kiválasztani.

A kanapé útja mostanáig

A kanapé őse az arab világból származik, ugyanis eredetileg trónként használták a szultánok. Az ülőalkalmatosság kényelmét kelmékkel és párnákkal fokozták. A rómaiak étkező bútorként használták, de csak a férfiak kiváltsága volt leheveredni rá. Később a kanapéból olyan bútor vált, amit a gazdagok engedhettek meg maguknak.

Az ipari forradalmat követően a kanapé megszabadult minden olyan jelzőtől, ami a kiváltságosok bútorává tette és elérhetővé vált a középosztály számára is. Ez a bútor azóta rengeteg méretben, stílusban, formában és anyagból készül. A hagyományos, két személyes mellett l alakú sarokkanapé és u alakú sarokkanapé is gazdagítja ennek a nappali vagy hálószoba bútornak a sorát.

A kanapét kiválasztását ne siesse el!

A kanapé lényege, hogy egyszerre több embernek is helyet adjon, összecsukott állapotban ülve, kinyitott állapotban fekve is el lehet rajta helyezkedni. A nagy ülőfelület, a széles támla és a kényelmes karfák is alkalmassá teszik a kanapét arra, hogy több helyiségben is szerepet kapjon.

Sok irodában elegáns vagy komfortos kanapéval várják az ügyfeleket vagy biztosítanak többféle ülőhelyet az alkalmazottaknak. A nappaliban pihenni, a hálóbútorként is használt kanapén aludni, illetve vendégeket elszállásolni is lehet.

Az ára és a funkciója is indokolttá teszi, hogy kanapét csak alapos megfontolás, tervezés és mérések után vásároljunk. Ha így teszünk, akkor az új bútor nemcsak illeni fog a helyiségbe, de elégedettek is leszünk vele és az árát sem fogjuk pazarlásnak érezni majd.

A kanapéinkat általában hosszú távra választjuk, a nappalihoz vagy egyéb térhez tervezve vele. Ha nem szeretné megbánni a vásárlást, akkor válogasson igényes bútoraink választékából!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!