Szállodai kényelem a hálóban, ez a boxspring ágy

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Szállodai kényelem a hálóban, ez a boxspring ágy

akciós boxspring ágyAz ágyak királyának is nevezhetjük a boxspring ágyat, ami még a klasszikus és méltán népszerű franciaágyat is ki tudja ütni a nyeregből. Az elmúlt években egyre népszerűbb és egyre ismertebb lett ez az ágy, ami teljesen érthető, ha tudjuk, hogy mennyire sokoldalú.

A boxspring más, mint  a többi ágy

A boxspring ágyak három fő elemből állnak: egy rugós alaprészből, boxspring, egy matracból és egy topperből vagyis fedőmatracból. A több rétegből álló ágy erőssége, hogy egyenletesen osztja el a testsúlyt, így csökkenti a nyomáspontokat és javítja az alvás minőségét.  Búcsút mondhat az egész éjjel tartó forgolódásnak, nem kell a zavaró nyikorgás miatt szégyenkeznie és bátran használhatja a bútor, mert nem fog összedőlni vagy megroggyanni.

A gyártásnál használt minőségi anyagok és a robusztus szerkezet biztosítják, hogy az ágy évekig megbízhatóan használható legyen. Ennek köszönhetően a befektetés is kifizetődik majd, mert az ágy sokáig fogja bírni és nem kell pár éven belül egy új bútort vásárolni.

A boxspring ágy rétegekből áll

Az ágy nevét a bútor formája ihlette, mert ha jobban megnézzük, doboz formát ad ki. A lábakkal, kerettel ellátott ágyra nem hasonlít. Az alapját a boxnak is nevezett rész adja, ami kompakt és stabil szerkezetet és rugós részt is rejt. Erre kerül a matrac, ami többféle is lehet, rugós, habszivacs vagy zónás. A harmadik réteg pedig a felső matrac. Ennek a népszerű ágy típusnak az előnye, hogy a vásárló komplett bútort kap, az ár ugyanis mindent tartalmaz, nem kell külön matracot is nézni hozzá.

Az ágy mutatósabb, kényelmesebb, magasabb is egyben, ami miatt igazán luxus hatást kelt. A tulajdonos úgy érezheti, mintha csak egy elegáns szálloda szobában térne nyugovóra.

Igaz, hogy ez az ágy típus nem a legolcsóbbak közé sorolható a piacon, de egy kis szemfülességgel hozzá lehet jutni olcsóbban is. A bútorainkat rendszeresen kedvezményes áron árusítjuk, most például az akciós boxspring ágyaknak érdemes figyelmet szavazni. Vásárolja meg most álmai ágyát, anélkül, hogy túl sokat kellene rá költenie! A részletekről szívesen nyújtunk tájékoztatást az elérhetőségeink bármelyikén.

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!