Modern és klasszikus szekrénysorok összehasonlítása

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Modern és klasszikus szekrénysorok összehasonlítása

szekrénysor, tanulósorA nappaliban vagy akár a hálószobában is vannak olyan bútorok, amik klasszikus berendezésnek számítanak, tehát a legtöbb otthonban megtalálhatóak valamilyen változatban. A kanapé ilyen bútor, de ide sorolhatjuk a szekrénysort is.

A szekrénysorok már évtizedekkel ezelőtt is a nappalik berendezésének számítottak és máig nem mentek ki a divatból. A klasszikus és a modern bútorok között vannak egyértelműen elkülöníthető különbségek. Vegyük most sorra, milyen különbözik egy régi és egy mostani nappali bútor.

A szekrénysorok összehasonlítása

Négy, olyan szempontot vettünk figyelembe, amit minden vásárló szem előtt tart. A következő szempontokat mindig segítségül lehet hívni, ha a bútorvásárlás aktuálissá válik és a nappaliba új szekrényt szeretne valaki beszerezni.

1. Dizájn: A klasszikust díszes külső, kidolgozottabb formák, faragott díszítések, részletgazdagság, íves vonalak jellemzik. A természetes, sötétebb faanyagok, az antik hatású elemek használata hangsúlyos.

A modern szekrények ezzel szemben letisztultak, egyszerű vonalak, sokféle szín használata, moduláris felépítés vonatkozik rájuk.

2. Funkcionalitás: A klasszikus bútorok nehezebben mozgathatók, hagyományos tárolási megoldásokat, szabadonálló modelleket kap a vásárló.

A modern szekrények sok tároló elemmel vannak ellátva, akár alakítható, jobban átlátható belső térrel.

3. Anyagok: A klasszikus bútorok nehezebbek, tartósabbak, mert tömör fából gyártották őket. A modern bútorok már könnyebbek és sérülékenyebbek is, összeszerelhető elemekből állnak. Az anyaghasználatra a változatosság jellemző, a természetes és a mesterséges anyagok keveredése figyelhető meg.

4. Árak: A modern bútorok általában olcsóbbak a klasszikus szekrényeknél a tömegtermelés és az amiatt alkalmazott olcsóbb anyagok miatt. A válogatott természetes anyagok és a kézműves munka megdrágítja a bútor készítésének költségeit.

A nappali, a háló és a tiniszoba is igényelhet szekrénysort, illetve tanulósort. Vásárolja meg tőlünk kényelmesen, kiszállítással!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!