sarokkanape-a-nappali-disze

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Sarokkanapé: a nappali dísze

sarokkanapéA nappali az otthon központja, ez tagadhatatlan. Ahhoz, hogy valóban központtá, a családi élet legfőbb színterévé váljon, szükség van egy olyan bútorra, ami képes összehozni az embereket. A sarokkanapénál nincs jobb erre a feladatra!

sarokkanapé több szempontból is tökéletes megoldás a nappali berendezésére, és ezeknek csupán egyike a kényelem. Tény, hogy egy sarokkanapén az ülés és a fekvés is kellemes, ám ennél sokkal több előnye van. A legfontosabb, hogy elfér rajta akár négy-öt ember is, így akár a család, akár baráti összejövetelek számára is ideális helyet teremt. Akár televízió nézéséről, akár társasjátékról, akár csak egy kellemes beszélgetésről van szó, a sarokkanapé megállja a helyét.

Egy másik, fontos kérdés a lakberendezési oldalról jön: milyen legyen a nappali? Az alapszabályok szerint mindig kell lennie legalább egy fókuszpontnak, és ezt ellensúlyozandó egy másiknak is. A fókuszpont lényege, hogy vonzza a szemet, és köré épül fel a szoba berendezése; egyszerre utal mindenre, és a körülötte lévő tárgyak utalnak vissza rá. A legtöbb nappaliban ez a fókuszpont-pár a tévé és a sarokkanapé, hiszen egymásra néznek, és körülöttük minden egyebet ezeknek rendelünk alá. Gondoljunk csak a dohányzóasztalra, ami a kanapé mondhatni szerves része, vagy a fotelre, ami mindig vagy a kanapé, vagy a tévé felé fordul.

Annak érdekében, hogy a szoba harmóniája tökéletes legyen, érdemes alaposan megfontolni a sarokkanapé vásárlását, és olyat választani, ami nem csupán kényelmet nyújt, hanem jó érzést is, amikor belépünk a helyiségbe , hiszen, ha rá nézünk, hívogató lesz már a látványa is. Persze nem szabad elfeledkezni a többi bútorról sem, amiknek mind színben, mind stílusban passzolniuk kell a kanapéhoz, hogy amikor elkészül a berendezés, egy szerves egésszé állhasson össze a szoba.

Amennyiben sarokkanapét szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, válasszon, majd rendelje meg az Önnek leginkább megfelelő típust! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!