sarokkanapeja-is-lehet-egyedi-mint-az-otthona

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat:06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartás: Kedd-Péntek 11:00-16:00 KISZÁLLíTÁSUNK ZAVARTALAN!

Sarokkanapéja is lehet egyedi, mint az otthona

sarokkanapésarokkanapéját már pár perc alatt megrendelheti, méghozzá olyan színben, méretben és formában, amilyenben elképzelte! A kanapék, különösen a sarokba tervezett, L alakú típusok, nagyon jól kihasználható nappali bútorok. Akkor érdemes az ilyen típusú ülőgarnitúra mellett dönteni, ha nagy családnak szánjuk vagy gyakran fogadunk vendégeket az otthonunkban. 

sarokkanapéból sok van, de nem kell ugyanolyannak lennie, hiszen saját stílusban tervezett nappali bútora is lehet. A kínálatunk tükrözi a kanapék sokszínűségét, amiket az érdeklődőknek gyártunk. Ha már megvan a saját kanapé terve, ne keressen hozzá kész bútort, mert mi elkészítjük Önnek! Szín, méret, kárpit, forma és tulajdonságok tekintetében is tökéletesen egyedi bútora lesz!

Keressen minket bizalommal és rendelje meg a saját, egyedi sarokkanapéját! Az árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! Kollégáink mindent megtesznek azért, hogy a legjobb ajánlatot kapja egyedi bútor megrendeléssel kapcsolatban is!

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!