Szekrénysor, harmóniában a nappalival

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Szekrénysor, harmóniában a nappalival

szekrénysorA szekrénysor az a bútor, ami szinte minden lakásban megtalálható. Mivel már csak a mérete miatt is elég hangsúlyos, fontos, jól harmonizáljon a nappali többi részével. Blogbejegyzésünkben ehhez adunk néhány hasznos tippet.

1. A megfelelő stílus és anyag

Az első lépés az ideális szekrénysor kiválasztásában a stílus és anyag meghatározása. Fontos, hogy a bútor harmonizáljon a nappali többi részével. Szerencsére nagy választékot találunk mindenféle stílusból.

2. Méretezés és elhelyezés

Mielőtt kiválasztanánk a szekrénysort, mérjük le a nappali területét, ahol szeretnénk elhelyezni. A berendezés ne legyen túl nagy, se túl kicsi!

A falra szerelhető szekrénysorok ideálisak kisebb nappalikban, mivel nem foglalnak el értékes padlóterületet, ugyanakkor könnyed és modern megjelenést kölcsönöznek a szobának. A szabadon álló modellek a nagyobb nappalikban mutatnak jól, és több tárolóhelyet biztosítanak. A különálló egységeket kedvünkre variálhatjuk.

3. Funkcionalitás 

Gondoljuk át, milyen típusú tárolóra van szükségünk, és válasszunk ennek megfelelően. A nyitott polcok ideálisak könyvek, dísztárgyak és elektronikai eszközök tárolására, könnyű hozzáférhetőséget biztosítanak, és lehetőséget adnak arra, hogy személyes tárgyainkat bemutassuk. A zárt szekrények és fiókok elősegítik a rendetlenség elkerülését.

4. Színek és dekoráció

A szekrénysor színe és dekorációja nagyban befolyásolja a nappali hangulatát.

A fehér, szürke és bézs színek könnyen kombinálhatók más bútorokkal és dekorációval. A világos árnyalatok tágas és világos érzetet keltenek a szobában.

Ha szeretnénk, hogy a szekrénysor a nappali fókuszpontja legyen, válasszunk kontrasztos színeket vagy anyagokat. Például egy sötét fa szekrénysor világos falak előtt látványos megjelenést biztosít.

Díszítsük a szekrénysort személyes tárgyakkal, mint például családi fotók, műalkotások vagy növények, ezzel személyesebbé és otthonosabbá tesszük a teret.

5. Világítás

A megfelelő világítás kiemeli a szekrénysor szépségét és funkcionalitását. Telepítsünk beépített világítást a polcokhoz, vagy helyezzünk el hangulatvilágítást a szekrénysor körül.

Reméljük, hogy kicsit meg tudtuk könnyíteni a szekrénysor kiválasztását. Magas minőségű bútorokért forduljon hozzánk bizalommal! 

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!