Franciaágy: mi alapján érdemes választani?

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat : 06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartás: Kedd-Péntek 10:00-16:00 info@butor7.hu

Franciaágy: mi alapján érdemes választani?

franciaágyfranciaágy az egyik legfontosabb bútor a lakásban, hiszen életünk egyharmadát alvással töltjük - mutatjuk, mire érdemes figyelni a vásárlásnál.

Az ágy főként a pihenés színtere, ezért fontos, hogy olyat válasszunk, amely kényelem szempontjából a leginkább megfelel az elvárásainknak, Ezen túl azonban egyéb szempontokat is figyelembe kell venni egy franciaágy kiválasztásakor, és ezeket alaposan meg kell fontolni, ellenkező esetben ugyanis nem lesz pihentető az alvás, és más kényelmetlenségekkel is szembe kell néznünk.

franciaágyak legtöbbje 2 méter hosszúságban készül, de ez egy 180 centiméternél magasabb embernek már nem feltétlenül elegendő, főleg, ha nagy méretű párnát használ. A szélesség már lényegesen szélesebb skálán érhető el, hiszen a 140 centiméteres minimumtól 2 méterig szinte minden beszerezhető, sőt, akár nagyobb franciaágy vásárlására is van lehetőség. Fontos, hogy ezeket a méreteket ne csak a saját igényeinkhez, hanem a szoba nagyságához is viszonyítsuk, hiszen, ha túl nagy a franciaágy, az ugyan lehet, hogy kényelmes, ám a hálószoba használatát akár el is lehetetlenítheti.

A következő lépés a kényelem, azaz a matrac kiválasztása. Számos franciaágy-típus létezik, amelyek esetében a matrac nem cserélhető; érdemesebb inkább azok közül választani, ahol az ágykeret és a matrac külön-külön szerezhető be, hiszen így garantált a franciaágy hosszabb élettartama. Ez utóbbiak között találhatunk különféle anyagokból készült változatokat, és a kiválasztáshoz szükség van a kipróbálásukra is - kivéve, ha valaki tudja, mi is az, ami a számára tökéletes. Ha mindezek megvannak, már csak a dizájn marad, mint kérdés, és már meg is lehet rendelni azt a franciaágyat, amely hosszú évekig gondoskodhat majd a pihentető alvásról.

Ha felkeltettük az érdeklődését a franciaágyak iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!