Sarokkanapé: kényelem és stílus minden nappaliban!

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Sarokkanapé: kényelem és stílus minden nappaliban!

Sarokkanapésarokkanapé manapság már a legtöbb otthonban alapvető, és ez nem is véletlen, hiszen kedvező áron kínál fejedelmi kényelmet.

sarokkanapékat talán nem is kell bemutatni senkinek, hiszen a legtöbben már minimum találkoztunk velük, de a legtöbbeknek az otthonában is megtalálható egy. Akár kisebb, akár nagyobb méretben választjuk, a sarokkanapé 3-4 ember számára nyújt kényelmes ülőhelyet, de a fekvőfotel-részen akár kellemesen el is lehet nyújtózni. Mindemellett egy, az enteriőrbe tökéletesen illeszkedő sarokkanapé vizuálisan is fontos, hiszen meghatározza az összejövetelek helyét, azaz kijelöli a nappali középpontját is.

Egy sarokkanapét a legtöbb esetben a fal mellé, a sarokba szokás tenni, hiszen így maximálisan kihasználható a rendelkezésre álló terület, azonban érdemes lehet megpróbálkozni a térbe állításával. Ez a gyakorlatban a szoba közepét jelenti, azaz így a sarokkanapé nem érintkezik a falakkal, viszont könnyebben megkerülhető, ráadásul így egyfajta térelválasztó funkciót is betölt, bár persze nem a klasszikus értelemben véve. A sarokkanapéval egy nagyobb méretű, egyterű lakásban kijelölhető a nappali rész, ezzel vizuálisan leválaszthatóvá válik a szoba más területeitől, mint például az étkező, vagy a konyha.

Válasszon több ezer bútor közül cégünk kínálatából, és alakítson ki stílusos és kényelmes otthont a mi segítségünkkel! Webáruházunkban rengeteg sarokkanapé közül válogathat a helyiség méretei és az egyéni elképzelései szerint, de a lakás teljes berendezését is beszerezheti tőlünk. Többféle méretű, színű és stílusú sarokkanapét kínálunk, amelyek gyártását vállaljuk egyedi rendelés alapján is. Kinyitható, ágyként funkcionáló és ágyneműtartóval ellátott sarokkanapé közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt.

Ha sarokkanapét szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!