Franciaágy, mint ifjúsági bútor

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Franciaágy, mint ifjúsági bútor

franciaágyA franciaágy ifjúsági bútorként is megtalálja a helyét! Ez már nem gyerekbútor, de még nem is egy felnőtt ágy!

A franciaágy lényege a nagy méretű fekvőfelület. Itt valóban a méret a lényeg, ami két embernek kényelmes alvást tud biztosítani. A franciaágyakból azonban készülnek egy személyes változatok is, amik rendelkeznek az eredeti modellek kényelmével, de egy főre tervezett fekvőfelülettel készülnek.

Az egy személyes franciaágy tökéletes választás például tini szobába. Egy kamasz szobája fél úton van a gyerekszoba és a felnőttek számára berendezett szobák között. Ez azt jelenti, hogy a kamaszok igénylik a komolyabb stílusú berendezést, ami a pihenéshez, tanuláshoz és a privát szféra megtartásához is alkalmas.

A bútor áruházunkban a hagyományos franciaágyak mellett kínálunk kisebb méretű modelleket is, amik a standard, egy személyes, 90 cm széles matrac mérettel rendelkeznek. Ezek az ágyak nagyon dekoratívak, igazi, stílusos darabok, amik az ifjúsági szoba hangsúlyos fókuszpontjává válhatnak. Mi a különbség egy egyszerű, egyszemélyes ágy és egy hasonló méretű  franciaágy között? A  franciaágynak nincsenek lábai, de van fejtámlája, rendelkezik ágyneműtartóval is. 

A Stefano boxspring ágy nagyon mutatós, extra matrac is jár hozzá, aminek köszönhetően az ágy magassága megnövelhető. Az extra matraccal nagyobb komfort is együtt jár, igazi, puha, magasított fekvőfelületen aludhat  a szoba lakója. Az ágy maga letisztult külsővel készül, szürke kárpittal, erősített, ortopéd, bonell rugós változatban. Nappal, beágyazott állapotban kényelmes kanapénak is használható olvasáshoz, tanuláshoz.

A Stefano boxspring ágy szintén az akciós áron megvásárolható termékek közé tartozik. Vásároljon ifjúsági szobába méretre szabott  franciaágyat, amit éveken át jó állapotban használhat a kamasz! A franciaágy egyszemélyes modellje kedvező ár-érték arányban elérhető a bútor áruházunkban! További információkért a szállításról és a termékről érdeklődjön a megadott elérhetőségeink valamelyikén!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!